Activiteiten

Hier kan u informatie vinden over studiedagen, symposia en congressen die worden georganiseerd. Niet enkel activiteiten die worden georganiseerd door onze eigen organisatie, maar ook die van andere organisaties.

Heeft u zelf weet van aankomende activiteiten, die nog niet zijn opgenomen in onze activiteitenkalender? Laat het ons weten, dan voegen we deze toe.

Post WoCoVa meeting NL

De Stichting VIT organiseert op 9 oktober aanstaande haar 1e Post WoCoVA. Na het 5e WoCoVA congres met deelnemers uit ruim 50 landen is behoefte gebleken om de resultaten ook in Nederland meer onder de aandacht te brengen. Enkele sprekers die deel uitmaakten van het 5e WoCoVA programma zullen de belangrijkste resultaten op het gebied van infuusbeleid presenteren. De doelgroep betreft artsen, verpleegkundigen en anderen die betrokken zijn bij infuusbeleid. Het thema is "De Patiënt Centraal" Naast een inhoudelijk programma is er ook ruimte voor praktische workshops en discussie over implementatie van infuusbeleid in Nederland. Het programma staat gepland van 9.00 tot 17.30 met een gezamenlijke afsluiting en gelegenheid tot netwerken.

LOCATIE De Eenhoorn Barchman Wuytierslaan 2 3818 LH Amersfoort Tel +31 (0)33-4673730  

 

dinsdag, 9 oktober, 2018
Type: 
Externe activiteit